اگر اینترنت نبود گذران امور در دوران کرونا وضعیتی بسیار بغرنج پیدا میکرد. ۸ نفر از هر ۱۰ نفر پاسخدهنده به نظرسنجی که توسط اریکسون انجام گرفته میگویند که موبایل و تکنالوجیهای اینترنتی به آنها کمک کرده که طی دوران این بیماری همهگیر کارهای خود را انجام دهند. ۷۶درصد پاسخدهندگان گفتهاند که تکنالوجیهای اینترنتی به فرزندان آنها کمک کرده که آموزش و تحصیلات خود را ادامه دهند و ۷۴ درصد گفتهاند که از این تکنالوجی برای احوالپرسی و با خبر شدن از وضعیت دوستان و اقوامشان استفاده کردهاند. ۴۳ درصد نیز گفتهاند تکنالوجی به آنها کمک کرده که سلامت ذهنی و تندرستیشان را بهبود بخشند.
صنعت تبلیغات آنلاین
اینستاگرام با داشتن یک میلیارد کاربر بالقوه برای تبلیغات حالا به یکی از جذابترین پلتفرمهای تبلیغاتی جهان تبدیل شده است. اینستاگرام تنها طی یک فصل بیش از ۱۱۱ میلیون رشد کاربر داشته است. لینکدین با داشتن۷۰۲ میلیون کاربر و رشد ۲۶ میلیون کاربر در یک فصل هم از جذابترین پلتفرمها برای تبلیغات آنلاین بهشمار میرود. در این میان بهنظر میرسد پلتفرمی چون توییتر در فصل گذشته با افت کاربر مواجه شده و همین از محبوبیت آن برای تبلیغدهندگان کاسته است. تیک تاک هم با داشتن ۸۰۰ میلیون کاربر یکی از بهترین پلتفرمها برای تبلیغ بهخصوص برای قشر جوان و نوجوان بهشمار میآید. آمارهای رشد تیکتاک خیرهکننده است و بهخصوص با کنار رفتن ترامپ از ریاستجمهوری پیشبینی میشود مشکلات آن با دولت آمریکا هم به تدریج حل شود.
تجارت الکترونیکی
کرونا تغییرات دیگری هم در جهان اینترنت به وجود آورد؛ از جمله اینکه میزان خرید آنلاین و تجارت الکترونیکی را تا ۱۹ درصد نسبت به قبل افزایش داده است. هند، آفریقای جنوبی، چین و برازیل کشورهایی هستند که بیشترین خرید آنلاین را در دوران کرونا انجام دادهاند. در این میان مطالعات نشان میدهند که تمایل به خرید آنلاین در میان کاربران جوانتر به مراتب بیشتر از کاربران مسنتر است.
آمارهای مختلف در شبکه های اجتماعی
دانستن برخی از آمارهای در مورد این شبکه ها و اتفاق های جالب و گاه تاسف برانگیز خالی از لطف نیست چرا که در انتها خواهید فهمید که بسیار از کاربران به دلایل مختلف در این شبکه ها حضور دارند:
- ۳۰ % از کاربران اینترنت از فیلترشکن استفاده می کنند.
- ۹۱ % از کاربران اینترنت در آمریکا علل گرایششان به شبکه های اجتماعی حفظ روابط با دوستان و۸۲ % حفظ روابط با کسانی که با آنها رفت و آمد ندارند و ۷۲% برای ایجاد و پیگیری طرح های اجتماعی به شبکه های اجتماعی گرایش دارند.
- آیا میدانید در یک تحقیق بیشترین علت حضورافغانها در شبکه های اجتماعی دوست یابی و بعد از آن شریک فعال برای زندگی و اکثر آنها بدون گرایش سیاسی می باشند.
- ۸۵% کاربران اینترنت عضوشبکه های اجتماعی هستند.
اهداف شبکه های اجتماعی
انگیزه ورود به شبکه های اجتماعی میتوانند متفاوت باشند از جمله:
- سازماندهی انواع گروههای اجتماعی مجازی
- تبلیغات هدفمند اینترنتی
- توسعه مشارکت های اجتماعی
- تسریع ارتباطات فرهنگی
- ارائه خدمات مانند چت ، وبلاگ نویسی، ایمیل، پیام های فوری، ویدئو، اشتراک گذاری فایل ، به اشتراک گذاری عکس و غیره
- اجازه دادن به کاربران برای دسترسی داشتن و تنظیم قوانین و حفظ حریم خصوصی
- فراهم کردن زمینه ای برای ملاقات با افراد بیگانه یا کسانیکه به زمینه های مختلف مورد نظر افراد نزدیک هستند.
- انتشار سریع و آزادانه اخبار و اطلاعات، افزایش قدرت تحلیل و تقویت روحیه انتقاد
- امکان بیان ایده ها به صورت آزادانه و آشنایی با ایده ها، افکار و سلیقه های دیگران
#طراحی_سایت_در_افغانستان
#طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_سایت_ در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#تجارت_اینترنتی
#شبکه_های_اجتماعی